Apocalips…

Spunea un autor drag mie că a cultiva depresia poate deveni o ocupaţie la fel de respectabilă ca oricare alta. Eu am, de câteva săptămâni, o stare destul de complicată, în sensul că m-am cam săturat de toate: de ţara asta, de atmosfera asta de vrăjeală, de blazarea populaţiei, de ifosele unora, de pretenţiile altora, de mâncătorii de rahat, de traficul ăsta, de aroganţa unor analfabeţi, de prostia fără margini a unor parveniţi, de falsitatea care guvernează toate domeniile.

Peste toate astea mai primesc şi o informare de la DSP că sunt cazuri de meningită virală prin oraş, vizaţi fiind preşcolarii şi şcolarii. Mare porcărie.

Nu sunt un adept al teoriei conspiraţiei, dar vreau să vă spun următorul aspect: prin prisma meseriei mele observ faptul că bolile evoluează atipic, microorganismele patogene suferă mutaţii ciudate, afecţiuni precum leucemia, neoplaziile, tulburările de coagulare, afectează populaţia tânără şi foarte tânără într-o proporţie mult mai mare, sistemul de apărare naturală al organismului uman este pus de multe ori în faţa unor agresiuni ce îl depăşesc, şi mă întreb dacă toate astea nu reprezintă o modalitate de selecţie naturală mult mai pregnantă ca până acum.

S-a săturat şi Natura de noi. Dacă ne gândim că, la nivel global, rata mortalităţii este în continuă creştere, putem concluziona: a început Apocalipsul. ( aceasta este forma corectă a cuvântului, nu apocalipsa)

2 păreri la “Apocalips…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *