vindecatorul_clipart

Cu ce mă mai ocup.

Aşa cum probabil știți, scriu pe telefon și din cauza asta voi fi scurt în ceea ce am să vă comunic. În primul rând îmi cer scuze pentru faptul că am anunțat târziu prezenţa mea ieri la Cărtureşti Iulius Mall. Am avut o săptămână foarte încărcată și oboseala te împiedică uneori să iei cele mai corecte decizii. M-am alăturat campaniei Clopoțelul sună pentru fiecare. Mulţumesc celor care au rezonat și au dăruit un început de școală normal copiilor cu posibilități materiale infime. Mereu e plăcut să vezi că sunt oameni care mai au empatia în scara lor de valori. Şi extrem de motivant. Cireașa de pe tort a fost materialul filmat pe parcursul săptămânii cu Televiziunea Română. Mulţumesc echipei de profesioniști cu care am avut onoarea și bucuria să petrec un timp extrem de plăcut. Timp care din păcate a trecut extrem de repede. Veți vedea emisiunea în luna octombrie. Vă voi da detalii pe măsură ce le primesc și eu. A fost o colaborare excelentă și o mare oportunitate pentru mine de a mă prezenta exact aşa cum sunt.
Vă mai anunț că noi, CIL-ul, ne pregătim de Romcon. Vom avea o lansare de carte. Vom avea discuții atât în mediu oficial cât și în cadru nonformal. Ne veți putea întâlni, cunoaşte și, poate, aprecia. Nu ezitați să ne contactați. După Romcon ne vom relua ședințele de cenaclu.
Am o întrebare pentru toţi cei care aşteaptă de la mine Invazia zombi. Înainte de asta vă dau o veste bună. E gata. Urmează cam o săptămână de corectat şi revizuit textul apoi o pot prezenta. Întrebarea mea e următoarea:
Doriţi să o distribui doar în format electronic sau preferaţi forma fizică? Menţionez că varianta electronică va putea fi descărcată gratuit în cel mai scurt timp de pe blogul meu. O corectez pe telefon şi merge greu. Forma tipărită a cărţii este imposibil de realizat acum din motive financiare. Aştept răspunsurile voastre.

O părere la “Cu ce mă mai ocup.

  1. Rares Sandru

    Daca spuneti ca forma fizica e momentan imposibil de realizat eu as dori sa o citesc in format digital mai intai (asteptarea a fost foarte lunga), iar apoi cand va aparea o voi cumpara cu siguranta pentru a completa colectia. Nu imi lipseste niciun titlu de al dumneavoastra.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *