Jurnal de cabinet – Aceste Eve minunate…

Articolul va putea fi citit in EVZ.RO la sectiunea Vocile dreptei.

15 păreri la “Jurnal de cabinet – Aceste Eve minunate…

 1. Ovidiu Milici

  Munca de apostol…Respectul meu pentru tot ce faceti domnule doctor! Dincolo de greutati, de neajunsuri, de jigodii, de lingai, de prostalani! Dar prostalanii , jigodiile si lingaii nu stiu si n-o sa stie niciodata ca in profesia de doctor sau de profesor exista bucurii presimtite, exista o mixtura de andrenalina si suflet. Acea mixtura te protejeaza de frigul de afara(chiar daca aveai capul gol pe -20C si te compatimea babuta) si cel mai important TE PROTEJEAZA DE PROSTALANI SI NEAMUL LOR!Respectele mele si succes in tot ce faceti! Cu stima,prof. Ovidiu Milici

  Răspunde
   1. Monica

    Trebuie sa recunosc ca sunt impresionata! O postare placuta si ….emotionanta in acelasi timp.Daca nu este fictiune va spun felicitari pentru sensibilitate.Daca este fictiune va spun felicitari pentru emotia creata cititorului.

    Răspunde
 2. Gabriela

  Tinere, daca esti medicul din postare, sa te ocroteasca Dzeu !!!! Asa oameni trebuie mediatizati. Citi medici asa mai sint??!!! Daca mai si esti medic in unul din satele de pe obcinele bucovinene…Sanatate !!!! Ferice de parintii care te au !!!!

  Răspunde
 3. Cicerone Tanase

  vorba bunicii mele:”sa-ti tie Dumnezeu obiceiul”.Citind articolul anterior mi-am amintit de bunica cand eram iarna in vacanta la tara si lumea nu fata in nameti si nici n-astepta tampax de la primarie,sau ajutor de la jandari

  Răspunde
 4. Zarada

  Mi-au dat lacrimile de emotie! Sa te ocroteasca Dumnezeu sa poti transmite incontinuare bunatatea ta !
  Toata admiratia si tot respectul pentru tine !

  Răspunde
 5. simona

  impresionant! e cea mai frumoasa scriere pe care am citit-o in ultimul timp. admir ceea ce faceti pt oameni, ceea ce scrieti despre oameni chiar si despre medici chiar daca mi-au fost colegi(eu am renuntat la cariera mea pt a-mi creste copiii). sunteti f curajos. dumnezeu sa va ocrotesca si sa va aiba in grija lui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *