jpg

See you in hell!!!

Era un cântec beton de la BUG Mafia, care avea un vers ce mi-a picat mie cu tronc. “Bag pula-n lume și v-o fac cadou”. Cam așa suna. E exact senzația pe care o încerc eu de ceva vreme. M-am săturat de tot felul de fandosiți, care trăiesc în mizerie dar au un tupeu mai mare ca propria notă la limba română. M-am săturat să văd cum toți au numai drepturi. Pe bune. Nu mai pot. La școală elevii sunt de cristal. Nu ai voie să le spui nimic. Ei pot să se și cace în capul profesorilor dacă vor. Și să nu te pună dracul, pe tine profesor, să le spui ceva. Nu frate! Trebuie să-i ștergi la cur eventual. După ce, normal, îți ștergi tu rahatul din freză. Că altfel vin așa numiții părinți la școală. Adică prostanii care i-au crescut așa. Și fac circ și panaramă. Pe mine m-a pus învățătorul în cuier. M-a tras de perciuni. M-a scos afară din clasă. Și ce? Mi-a prins bine. Da. Dar pe vremea aia se făcea școală, nu lăbăreala asta din ziua de azi. Acum în școală este psiholog. Că, deh, așa e modern. Acum se pune accent pe creativitate cică, pe dezvoltare personală, pe nu știu ce căcat de zen, pe spiritualitate. Ce contează că degenerația asta nu e în stare să citească o carte? Ce contează că nu e în stare de un efort intelectual intens, prelungit, în condiții de stres, de examen? Ce contează că nu știe să treacă strada? Important e să fie creativi copiii. Și împăcați cu eul lor. Aha. Și să nu uit. Religioși. Asta cică e mentalitate modernă. După părerea mea toate astea reprezintă o adevărată labă tristă. Pe principiul că de-i o blenoragie, de-i o liturghie, tot o lumânare curge. Acum nu mai ai voie să-i spui unui elev că nu-l duce mintea. Chiar dacă e adevărat. Acum îi chemi psiholog. Că, deh, el e deștept, doar că nu se poate adapta. Un căcat. Scrie așa frumos, dar nimic nu ține minte. În fine. Ăștia vor fi viitorii medici, avocați, profesori. Ăștia vor perpetua haosul.

După cum spuneam, toți au drepturi. În special dreptul la opinie. În special pe net. Băh boilor, ca să ai o opinie trebuie să știi să te exprimi. Să ai cultură. Să fii informat. Nu orice bou cu taste are opinii pertinente după cum nu orice bou cu țâțe poate da lapte. E simplu. Ba mai vezi și pizduțe din astea moderne și independente, care de dimineața până seara postează cafele, mâțe, citate cu iubirea, în speranța că vreun făt-frumos deștept, sensibil, fidel, dat cu gel și posesor de bmw, se va îndrăgosti ireversibil de ele. Te bușește și râsul și plânsul când vezi atâta prostie și prefăcătorie. Toate sunt inteligente. Toate sunt sensibile. Toate vor să fie apreciate pentru sufletul lor. Un rahat. Făt-frumos ăla pe care-l visați voi, da!, ăla cu plete, degete lungi de pianist și pula de 20 de centimetri, are o herghelie de vite ca voi. Dar, nah, lasă că iubirea învinge tot. Vreți să fiți apreciate, dragi posesoare de creier gol? Luați lecții de la fetele Vivid. Și apoi emiteți pretenții. Până atunci limitați-vă la rolul de milfuri amatoare în toate domeniile. Că, deh, nu toate puteți fi Nina Mercedez, Ava Divine, Terra Patrick, Asia Carerra, Jeena Jameson. După cum nu toți pot fi Rocco Sifedri, Nacho Vidal sau Peter North. Asta mă enervează cel mai tare. Că nimeni nu-și vede defectele. Toți sunt perfecți. Toate sunt perfecte. Te miri în ce plm de lume perfectă trăim. Pe net doar. Că în viața reală va suflați mucii între degete și vă aruncați zoaiele pe geam.

Democrație de toată pula. Cum adică, băh, tu care ai două clase ca trenul, nu știi să vorbești, nu știi să te speli, nu știi în general nimic, să ai drept de vot? Dar de ce să stabilești tu viitorul meu? La fel. Tu pușcăriaș, de ce plm să votezi? Ești infractor, da? Stai la bulău. Ai vizite conjugale la paravan. Ai furat, ai violat, ai tâlhărit, ai omorât. De ce plm să votezi? Ce moralitate ai tu? De ce să decizi tu în vreo chestiune? Nu frate! Ți-ai asumat calea asta de paria, du-o până la capăt. Fără niciun drept. Zi mersi că îți plătește societatea mâncarea și cazarea și nu te trimite la carieră. Să spargi pietre cu lanțuri la picioare. Ai plecat din țară, da? De bine ce ți-a fost aici, nu? Foarte bine. Îți doresc o viață frumoasă. De ce să votezi tu? De ce să decizi tu pentru mine? Eu stau aici și îndur tot jegul ăsta. Și poate am alte speranțe și viziuni ca tine. De ce tu să-ți dai cu părerea despre cum ar trebui să fie viața mea? Votează frate acolo unde stai acum. Și decide pentru tine. Nu pentru mine. Că nu cred eu că ești așa mare patriot și te mai interesează soarta țării. Te interesează doar soarta ta. Că de asta ai plecat. Să-ți fie bine ție, nu țării. Așa că lasă-mă pe mine aici să decid eu ce e mai bine pentru mine și pentru țara pe care eu o cunosc intim. Îi știu toate slăbiciunile și putrefacțiile. Tu nu mai știi nimic demult. Decât ceea ce mai citești, unde?, tot pe net, normal.

De ce trebuie să mă supun unor reguli impuse de așa zișii parteneri europeni? Ăștia care, cu largul concurs al așa zișilor noștri lideri, au pus totul pe chituci și ne-au lăsat fără industrie, agricultură, sănătate, învățământ, drumuri și altele. De ce să acceptăm benevol rolul de asistați? De ce să nu facem circ? De ce să nu mai producem noi nimic? De ce să stăm ca slugile, mâncând lături sau firmituri aruncate în scârbă de cetățenii europeni de prim rang? De ce să fim doar o piață de desfacere pentru rebuturile europene? De ce să fim doar masă de experimente medicale și financiare? De ce să fim condamnați la emigrare? Se răsucește în mormânt Zelea Codreanu. Pentru asta au murit strămoșii noștri? Știu că mă aprobați în tăcere. Dați un like sau o înjurătură și vă vedeți de ale voastre. Și apoi urlați că nu se schimbă nimic. Că nu se face nimic. Dreptate a avut ăla care a zis că mămăliga nu explodează.

Eu unul nu mai suport lipsa asta de reacție. Lipsa asta de interes. Lipsa asta de orice. M-am săturat. Pe bune. Am în derulare două proiecte literare de anvergură. Le duc la capăt și apoi îmi bag pula-n lume și v-o fac cadou. O să dispar din viața publică așa cum văd că e la modă acum. Am lătrat suficient. M-am expus suficient. Am devenit o țintă. Am devenit mai cunoscut decât mi-am dorit. Și toate astea pentru ce? Pentru a fi înjurat de toți prostanii și de toate frigidele cu păianjeni la pizdă? Nop. Nu-mi mai place. Fără exceptie, toți cei care au stat la discuții cu mine mi-au dat dreptate. Da frate, așa e, cum spui. Toți recunosc haosul. Și? Pula. Nicio reacție. Nicio opinie publică. Mulți sunt indignați de limbajul meu. Am pus bulina roșie, da? Dacă o vezi, știi că articolele mele nu sunt pentru cei la care viața sexuală se rezumă la o labă duminică dimineața. Cei care mă citesc demult mă înțeleg. Publicul meu nu are beton în cutia craniană. Ceilalți, cei care se simt sodomizați, intelectualii de facebook, mai bine m-ar evita. Că nu dau doi bani pe părerile lor. Pe blogul meu nu e democrație. Așa că nu-mi mai umpleți inbox-ul cu comentarii. Că nu le aprob. Că vă umplu eu de anal creampies. Mi-a ajuns pe azi. Mă duc să termin dracului Invazia zombi. Până îmi mai trec mie nervii, puteți descărca volumele mele în mod gratuit, în format pdf, la secțiunea Cărțile mele. Enjoy. And good night!

O părere la “See you in hell!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *