coperta_dsf

Ziua copilului la Dispensarul SF.

Trăim timpuri ciudate. Trăim vremuri în care, din păcate, suntem pe cont propriu. Simţim asta în fiecare zi şi nu cred că e cazul să dezvolt prea mult subiectul. Câţi dintre noi nu se simt singuri? Abandonaţi. Dezamăgiţi. Câţi dintre noi nu văd sau trăiesc poveşti triste?

V-aţi obişnuit cu mine. Cu stilul meu de a prezenta societatea la care suntem nevoiţi să ne adaptăm. Unii dintre voi, îmi place să cred că toţi, poate se regăsesc în scrierile mele. Ştiu sigur că toţi aşteptăm o soluţie miraculoasă la toată nedreptatea din jur. Nu va veni. Şi asta v-o spun cu toată responsabilitatea. Singura noastră şansă este să strâgem rândurile şi să corectăm prin forţe proprii tot ceea ce percepem ca fiind anormal.

Pe lumea asta sunt copii care cunosc prea bine cuvântul NU. Cunosc nepermis de bine refuzul. Copii care îşi încep viaţa cu lipsuri. Copii care se uită lung după o jucărie, după o haină, după tot ceea ce pentru alţii înseamnă normalul. Copii care cunosc mai bine ca oricine ce e foamea şi lipsa de perspective.

Ştiu. Nu vom putea niciodată îndrepta situaţiile astea. Nu depinde numai de noi. Însă putem fi alături de cei care nu au norocul nostru, măcar de câteva ori pe an.

Eu, voi cei care mă citiţi şi urmăriţi, care rezonaţi cu ideile mele, cu modul meu de a privi lumea, suntem speciali. Împreună putem face multe. De aceea vă invit să vă implicaţi alături de mine într-o campanie umanitară. Pe data de 1 iunie, la cabinetul meu din comuna Şerbăuţi, voi dărui haine, jucării, dulciuri şi lapte praf la 22 de copii. Vă rog pe voi să mă ajutaţi să fac totul posibil.

Structura pe grupe vârste este următoarea:

Fete cu vârsta între 0-1 an avem 3.
Fete cu vârsta între 1-5 ani avem 5.
Fete cu vârsta între 5-10 ani avem 3.

Băieţi cu vârsta între 0-1 an avem 2.
Băieţi cu vârsta între 1-5 ani avem 5.
Băieţi cu vârsta între 5-10 ani avem 4.

Acţiunea va avea loc în data de 1 iunie, la orele 9, la cabinetul medical din comuna Şerbăuţi. Vă adresez şi rugămintea de a veni pentru a-i cunoaşte pe copii. Pentru orice detaliu vă stau la dispoziţie pe pagina de facebook sau la adresa de mail cilsuceava@gmail.com

Termenul până la care pot să primesc haine, jucării, dulciuri, lapte praf, pamperşi este de 28 mai.

Vă mulţumesc atât în numele meu cât şi al copiilor pe care îi veţi face fericiţi măcar pentru o zi. Contează enorm pentru ei orice fărâmă de speranţă, atenţie şi chiar afecţiune.

2 păreri la “Ziua copilului la Dispensarul SF.

 1. Carmen Petrescu

  Buna ziua, vreau si eu sa particip.
  Am cateva hainute, de diferite marimi, ramase in urma copilului meu, care acum a crescut.
  Am si jucari, de cand era el mic si pe care acum, la 19 ani, cu siguranta nu le mai foloseste :)

  Cum fac sa intrati in posesia lor?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *